J Mysslä's Toto Rockmaker "Rocky"

Född: 2017-05-19
 
E: C.I.E TLNW-17 Kitimat Big Leaf Maple  U. SE U(U)CH Silvicola Amica Paparazzi
 
HD: A    AD: UA (0)     Öga:  PRA: A Heridärt   CEA: A/B    DE:  Heridärt fri
 
Jakt: 1a NKL TJP
 
Viltspår: Godkänd Anlag
 
Utställning: HP, BIR, BIS 2a Babyklass, EX CK CERT 1 BHKL BIR UKL X2
 
Ägare/Uppfödare: Sara Neogard, Mysslä's Kennel
 
Om Rocky: Rocky vid 6 månader. Han är en fartfylld kille, med mycket motor, men med bra av och på knapp. Under hösten har vi gått en valpkurs tillsammans där han visade sig mycket lyhörd och följsam. Han ställdes ut som 5 månader i Babyklass och vann klassen och placerade sig på en hedrande 2a plats i Best in show finalen. Vid 9 månader apporterar han fint med bra grepp, han är lyhörd och tyst och tar det vilt som han blivit presenterad inför. Rocky är nu 1 år, han har varit på sin första utställning och uppförde sig jätte fint i ringen. Han fick fin fin kritik och exellent, han behöver sätta sig lite i kroppen för att få CK. Jakt träningen går framåt, han jobbar nu på att få bra grepp och avlämningar på fågel och det ser lovande ut, hoppas på TJP start i Augusti här på ön.
15 mån gammal startar han på två Tollingjaktprov, första dagen håller inte koncentrationen, men dag två faller så mycket på plats att han får en 2a. Så duktig, bara lite stadga som behöver förbättras för ett 1a pris. Helgen efter är det uställning, Rocky tar sitt första Cert blir bästa hanne och sen bäst i rasen. 15 månader har han redan jakt merit och cert på utställning. Första helgen i September är det uställning på Öland även där blir Rocky bästa hanne och tar sedan BIR. Nu måste han röntgas, oj så nervöst...Ja A på höfter och utan anmärkning på armbågar! 16 mån gammal startar vi på viltspår och Rocky blir godkänd i anlag nu börjar vi träna för öppenklass! 
Rocky har nu startat på tre TJP under 2019 2a, 2a och tillslut 1an. Nu skall vi ta god tid på oss att landa i ÖKL, få se om det blir någon start nästa år. Min Rockstjärna,
 
Målen för 2019 
Sista certet för utställningschampionat
start i Ökl Viltspår
start i NKL TJP hoppas på uppflytt till ÖKL (klart)
Göra BPH 8om det finns chans på ön)
DNA testa CEA
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

NSDTR - Tollare

Sara Neogard

Ardre Petsarve 329

623 66 Ljugarn

Mobil:070-4715198

Mysslä's Hundkurser

www.mysslaskurser.com 

Phaléne

Kerstin Neogard

Ala Gurfiles 112

623 71 Katthammarsvik

Telefon: 0498-55074